Östersundom-toimikunta päätti asettaa kaavaehdotuksen nähtäville

Östersundom-toimikunta päätti kokouksessaan tiistaina 9.12.2014 asettaa yleiskaavaehdotuksen nähtäville, antaa vuorovaikutusraportin mukaiset vastineet esitettyihin mielipiteisiin sekä pyytää kaavaehdotuksesta lausunnot. Kokouksen päätökset:

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
ehdotuksen mukaan

2 Ilmoitusasiat
ehdotuksen mukaan

3 Östersundomin yhteisen yleiskaavaehdotuksen asettaminen nähtäville
ehdotuksen mukaan

4 Tämän kokouksen päätösten täytäntöönpano
ehdotuksen mukaan

Kokouspöytäkirja julkaistaan sen valmistuttua osoitteessa
yhteinenostersundom.fi/yleiskaava/paatoksenteko/

Toimikunta lähetti 27.10. kokouksessaan yleiskaavaehdotuksen kuntien käsiteltäväksi. Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunta (18.11.2014), Sipoon kunnanhallitus (25.11.2014) ja Vantaan kaupunginhallitus (1.12.2014) puolsivat kaikki kaavaehdotuksen asettamista nähtäville.

Tarkoitus on asettaa kaavaehdotus nähtäville 26.1.–4.3.2015 muistutuksia varten ja pyytää kaavaehdotuksesta lausunnot 31.3.2015 mennessä. Nähtävilläoloaikana järjestetään kaikille avoimia info- ja keskustelutilaisuuksia.

Kuntien yhteinen toimielin, Östersundom-toimikunta, laatii ja hyväksyy yhteisen yleiskaavan. Östersundom-toimikunnan jäseniä ovat Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston virastopäällikkö Mikko Aho, Vantaan kaupunkisuunnittelujohtaja Tarja Laine sekä Sipoon vs. kehitysjohtaja Pekka Söyrilä.

Kokouksen 9.12.2014 esityslista (pdf)

Tutustu kaavaehdotukseen: www.yhteinenostersundom.fi

Kommentoi