Östersundom-toimikunnan kokoonpano vaihtuu

Nykyisen Östersundom-toimikunnan toimikausi päättyy valtuustokauden 2012 lopussa. Sipoon, Vantaan ja Helsingin uudet valtuustot nimeävät ensi vuoden alkupuolella Östersundom-toimikunnan jäsenet uudelle toimikaudelle.

Toimikunnan jäseniä ovat tällä hetkellä Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston virastopäällikkö Tuomas Rajajärvi, Vantaan kaupunkisuunnittelujohtaja Jukka Kullberg sekä Sipoon kehitysjohtaja Mikko Aho. Toimikunnan tehtävänä on laatia ja hyväksyä Östersundomin kuntien yhteinen yleiskaava.

Päätöksenteko ja toimikunnan päätösasiakirjat >>

0

2 Responses

 1. Hyvä, että kokoonpano vaihtuu. Vaihtakaa myös samalla alueen suomenkielinen nimi takaisin!

  terveisin: KAKSIKIELINEN

  1+
 2. Juonisti on suunniteltu maamassojen sekä louhinnan aloitus asutuksen vieressä.Kalliota ruvetaan louhimaan oikein urakalla.
  Selvityksessä konsultti kertoo että ympäristölupa joudutaan hakemaan ja se saadaa 2-5 v kuluttua..siis miten on mahdollista että tietävät että lupa saadaan. Ympäristöministeriö taitaa olla kumi leimsin ? virkaveli jeesaa toista. Alueella on runsaslintukanta siellä pesii mm kanahaukka, teeri ja metso. Tulemme valittamaan EU lintu direktiivin huomiomatta jättämisen. Tässä asiassa ei periksi anneta. Kivipöpy ja kuormautoliikenne tuovat alueella ilmansaastetta ja on aina terveysriski vanhuksille ja lapsille.
  Selvityksessä ei ole kerrottu kuinka paljon kuorma-auto liikenne kasvaa. Katsotaan kenen politiikon nimi tulee esille kun kaavaa hyväksytään..vihreät ova jo sielunsa myynneet.

  1+