Karhusaaren eteläosan kaavamuutos nähtävillä – Asukastilaisuus 28. maaliskuuta

Karhusaaren eteläosassa tutkitaan pientalotonttien täydennysrakentamista sekä melonta- ja lautailutukikohdan toteuttamista Merimiehenkujan päähän. Kölikujan ja Messipojan katuja on tarkoitus jatkaa.

Asemakaavamuutoksella tutkitaan tarkemmalla tasolla vuonna 2015 hyväksytyn Karhusaaren kaavarungon toteuttamismahdollisuudet. Kaavamuutos koskee 29 pientalotonttia ja sen tavoitteena on mahdollistaa suurien pientalotonttien jakaminen ja uusien pientalojen rakentaminen. Kaavamuutos perustuu maanomistajien hakemuksiin.

Asukastilaisuus järjestetään Sakarinmäen koululla tiistaina 28.3. kello 17.30–18.30. Tervetuloa! Tapahtuma Facebookissa

Lisäksi maanantaina 3.4.2017 kello 17–19 järjestetään kaavapäivystys, johon tulee varata aika ennakkoon sähköpostitse: kristiina.hyvari(at)hel.fi. Päivystys järjestetään Kampissa kaupunkisuunnitteluvirastossa Östersundom-projektin tiloissa osoitteessa Kansakoulukatu 1B, 4. kerros.

Kaavaluonnos ja muuta valmisteluaineistoa on esillä 23.3.–13.4.2017

  • Sakarinmäen koululla, Knutersintie 924
  • Winbergin satamassa, Karhusaarentie 34 (avoinna pe klo 12–16 sekä la ja su klo 10–16)
  • verkkosivuilla www.hel.fi/suunnitelmat.

Aineistoon voi käydä tutustumassa myös kaupunkisuunnitteluviraston info- ja näyttelytila Laiturin asiakaspalvelussa osoitteessa Narinkka 2.

Kirjalliset mielipiteet valmisteluaineistosta pyydetään lähettämään viimeistään 13.4.2017 Helsingin kaupungin kirjaamoon esimerkiksi sähköpostitse, helsinki.kirjaamo@hel.fi.

Suunnitteluaineistot: Karhusaaren eteläosan pientalotontit

0

Yksi kommentti

  1. Etelä-Karhusaaren pientalotonttien asukastilaisuuden muistioon voi nyt tutustua Helsingin karttapalvelussa hankkeen suunnitteluaineistoissa: http://kartta.hel.fi/Applications/hanke/showplan.aspx?sour=haku&id=2016-012735&map=yes

    1+