Östersundomin yleiskaavan käsittely alkaa Helsingin kaupunkiympäristölautakunnasssa

Östersundomin yhteinen yleiskaava etenee Helsingin, Sipoon ja Vantaan päätöksentekokoneistoon syksyllä. Ensimmäisenä kaavaa käsittelee Helsingin kaupunkiympäristölautakunta 28.8.

Yleiskaava käsitellään ensin Helsingin kaupunkiympäristölautakunnassa, Vantaan kaupunkisuunnittelulautakunnassa ja Sipoon maankäyttöjaostossa. Jos ne esittävät kaavan hyväksymistä, se siirtyy puntaroitavaksi kunkin kunnan kaupungin- tai kunnanhallitukseen, minkä jälkeen päätösvuorossa ovat valtuustot. Mikäli kaikki valtuustot näyttävät yleiskaavalle vihreää valoa, Östersundom-toimikunta voi tehdä hyväksymispäätöksen. Tavoitteena on, että toimikunta voi hyväksyä kaavan marraskuussa.

Kaupunkiympäristölautakunta 28.8.2018

Mahdollisuuksien Östersundom -esite

Tarkistetun kaavaehdotuksen aineistot

0

Kommentointi on suljettu.